fredag 17 april 2009

Lång, händelserik dag..

Minst sagt! Började hur lugnt som helst, lite mysande på soffan. Sen upp till stallet och rida Eddi i paddocken en sväng. Gick superbra! Mycket övergångar och lätta övningar, han är så underbar för han VILL så gärna och så MYCKET! Att bara skritta runt runt skulle han bli galen av, men att få jobba, träna, kämpa, ååå han vill inget hellre! =) Som en labrador, typ.

Då O hade mockat kunde jag åka och titta på när systerdottern red. Sagt och gjort. Efteråt skildes vi åt och jag skulle tillbaka till stallet för att ta in killarna. Passade på att gå in på Ica i Bankeryd och var näääästan framme i stallet när telefonen ringde. Jojo, det var Papps. De hade fått stopp på motorvägen med systerdottern! De hade nästan blivit rammade av en lastbil som tog backspegeln (idioter!) och motorn hade skurit.

Det vart ju bara att ta in killarna och vända. Stannade till i Stan och köpte en bogserlina och begav mej mot E4:an norrgående och precis innan Vätterleden stod de. Så, nu känner jag mej nästan som en äkta expert, så ofta som jag bogserar bilar. Och då främst Papps bilar. Nu står den iaf på skroten och det blir en tripp dit om en stund.

Har fluff vovv idag med så nu får han verkligen åka bilen..

Vad har ni pysslat med?

1 kommentar:

Emily sa...

Du får starta bärgningsföretag!