söndag 26 april 2009

Lång dag

Allt blir inte alltid som man tänkt sej.. Skulle pigga upp A som vart lite ledsen och nere idag med en chokladtryffelkaka. Kom på att jag inga ägg har hemma så jag fipplar på ugnen och promenerar lite kvickt till affären. Kommer hem och känner röklukt. Fan fan fan! Jojo, det var min mycket (o)moderna ugn som håller på att ge upp hoppet. Det vart ju bara att öppna alla fönster och fläkt för att kunna vädra ur skiten. Svart rök dessutom.. :(
Med tanke på att det gått två och ½ ÅR sedan det utlovades nya tapeter hyser jag inget större hopp om att få en ny spis i det närmsta... Morrhoppa och prutt.
En sköööön skogstur med J blev det iaf! Edda skötte sej utmärkt! Tänk om han kunde göra så varje gång! Ska få hem hoppsadeln i morgon ev. Red med dubbla schabrak idag, kan ju säga att han blev lagom svettig under dem! Ja jisses. Så nu blir det till att varva mellan dressyren och I's hoppsadel. Allt för att liten häst inte ska få ont i ryggen! LÄÄÄÄÄÄNGTAR tills hon får hem gelpadden så man kan visa O att Ed verkligen behöver ny sadel. Fel storlek på bommen "Ja men han har ju haft den sen han var 6 år!" Det är ju inte aaaaalls så att de ändrar sej eller så?
Uss gnälligt inlägg det blev nu.. Sorry!
Vad vill ni gnälla på idag?

Inga kommentarer: