måndag 15 juni 2009

Hovvis

Ja hovslagare alltså. Dem kan man ju inte lita på. Våran hovvis skulle kommit och skott Eddi och Zacke och sen vidare till stallägarens dotters stall för att sko några där också. Han skulle vara hos oss vid 10. Var han det? Nä. Gick han att nå på mobilen? Nä. Kom han alls? Nä. Hörde han av sej? Nä. Blev vi putta? Nä. Vi är så vana vid den här skiten. Läser du så skäms!

Har hittat en ny cool stjärna på Spotify, och modern som jag är tänker jag bara anta att ni läsare också har det så här är länken! David Cook - Light On

Doris har fått ett ryck här nu. Hon hoppar runt och leker vild i soffan. Har varit kreativ och äntligen köpt överkast, 2 st à 99,- på Ingvar Kamprads Enkla Affär. Det tycker hon är ett ypperligt tillfälle att passa på att kolla nya underlaget, vässa klorna lite extra och lämna slirmärken på! Nu fick Ronny ett ryck han med... Suck.

Helgen ja - vart till Götet och firat mormor och morfar. God kina-mat! God tårta! Gott kaffe! Råkade dock somna i mammas säng i lördags kväll vid typ halv åtta. Vaknade igen vid 11 och hittar mor och systerdotter halvsovandes i soffan. Tur hon har bäddsoffa för hon skickade in mej för att sova vidare i hennes säng :)

Nån som har nå tips på var man kan köpa billigt och bra kompostgaller?

Inga kommentarer: